Tänään se todella tapahtuu

Ensi-ilta odotti meitä yksi ja puoli vuotta. Ensimmäinen puoli vuotta kului odotuksessa, seuraavat puoli vuotta vähän kasvaessa, mutta edelleen odotuksessa. Viimeisin puoli vuotta on kulunut synnytyksessä, kävelemään oppiessa ja kasvamisessa.

image6

Processed with VSCOcam with b5 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Ollaan kaikki kasvettu meidän rooliin ja opittu elämään sen kanssa.
Ollaan kaikki kasvettu toisiimme, koska kun et itse jotain osannut, aina löysit porukasta jonkun jolta pyytää apua.
Ollaan kuin järjettömän suuri perhe (mikä varmasti kuullostaa myös löpötiläisille hyvin kliseiseltä) mutta totta se on.

Kaikki ovat nähteet toistensa turhautumisen, itkut ja ärtymykset siitä että välillä junnailtiin samassa kohdassa monia viikkoja. Sen väsymyksen, joka alkoi näkyä kun mikään ei tuntunut olevan valmista edes kahta kuukautta ennen ensi-iltaa. Sen katseen kun tiedät, että toista väsyttää tai ärsyttää niin paljon, että on parempi antaa henkilölle hieman omaa aikaa. Viikonlopun reenien aikana viimeistään kiteydyttiin yhteen, koska oli vain pakko hengittää sitä samaa ilmaa koko se viisi tuntia. Molempina päivinä.

image9

Mutta tänään se todella tapahtuu. Meidän oma Löpöti näyttäytyy ensi kertaa useammalle kuin 20 henkilölle. Me avataan meidän oma kertomuksemme Pikku Prinssistä tänään. Se kaikki itku ja tuska, helpottaa tänään. Olo lavalla muuttuu heti enemmän näyttelijäksi, kun katsomossa on ystäviä ja perhe sekä monia muita seuraamassa. Kun todella näät Annen ja Johannan ylpeyden kasvoilta. Samoin myös puvustajien, maskeeraajien ja tekniikkalaisten onnen, kun he näkevät oman käden jälkensä täydessä loistossaan.

(Todellisuudessa me ei nähdä mitään katsomoon, mutta luotetaan aiemmin sanottuun.)

Me ollaan valmiita, olethan sinäkin?

image1

Susanna Suomela aka Janika ruusu

Julkaistu kohteessa Mobiiliin_tiedot, Sivut, Uusimmat