Vielä jaksaa!

Puolitoista vuotta sitten sitouduin musikaaliin oikeastaan tietämättömänä siitä, mihin ja kuinka suureen työmäärään olin sitoutunut. Nyt tiedän, sitouduin suureen määrään työtä ja harjoittelua, mutta sen lisäksi sitouduin myös pitämään yllä yhteistä yhdessä tekemisen meininkiä, mikä on aina vallinnut meidän musikaalilaisten kesken. Puhuimme parin Ruusun kanssa, olisimmeko ryhtyneet tähän, jos puolitoista vuotta sitten olisimme saaneet tietää kuinka monta tuntia musikaali todellisuudessa tulisi viemään elämästämme. Vastaukseni oli ehdoton kyllä! Tämä on ainutkertainen kokemus, vaikka nyt väsyttää, jännittää ja pelottaa, niin juuri nämä hetket, tämä aika ja nämä ihmiset täällä on se minkä tulen muistamaan koko elämäni.

Löpöti

Nyt ensi-iltaa edeltävänä iltana väsymys alkaa jo painaa päälle pitkien treenipäivien jälkeen. Töitä on paiskittu todella paljon ja kehitys kyllä näkyy, tässä vaiheessa kyllä pitääkin jo näkyä. Soolot ja välimusiikitkin ovat löytäneet oman paikkansa sekä myös valot ja muu tekniikka alkaa löytyä oikeille iskuille. En kuitenkaan ole vielä sisäistänyt sitä faktaa, että me ollaan vihdoin päästy siihen pisteeseen, että huomenna on se kauan odotettu ensi-ilta! Pitää yrittää nauttia viimeisistä hetkistä ja viimeisistä päivistä musikaalin parissa, koska hyvin pian tämä kaikki on ohi. Pian me kaikki palaamme ”normaaliin” madislaisen arkeen, yhtä suurta kokemusta rikkaampana. Mutta ennen sitä näytetään kaikille, mitä varten olemme paiskineet niin mielettömän monta tuntia töitä ja mitä varten olemme vuodattaneet kyyneleitä milloin onnesta tai milloin jostain muusta syystä. Huomenna me näytetään kaikille millainen on meidän näköinen LÖPÖTI!

Terkuin

Pauliina Ollila (maantieteilijän sihteeri ja Lillukka98 kännykkäriippuvainen)

Julkaistu kohteessa Mobiiliin_tiedot, Sivut, Uusimmat
3 514 comments on “Vielä jaksaa!