Löpötin ohjaajien ajatuksia

Kutsuvieraat..roudaamisen aikataulu.. viikonloput kulkemiset koululla… mikkikartta.. mieti, miten se ja se kohtaus saadaan liitettyä musiikillisesti yhteen.. se stemma täytyy tarkistaa…valojen suunnittelu.. siihen kohtaan tarvitaan vielä äänimaisemaa…kumiankat seilaa vielä jossain…plugipiuhaa mukaan..palaveri silloin siitä ja siitä…laita mailia tästä ja tästä.. selvitä tämä ja tämä…. 

IMG_0203

Tsiljoona asiaa täytyy muistaa ja hoitaa! Se on tätä ohjaajan/musiikinopettajan arkea tässä meidän tavassamme työskennellä prokkiksessamme, jossa lähes tulkoon kaikki elementit tehdään itse!:) Mottonamme onkin jo vuosia ollut ”Jaksaa, jaksaa!” Onneksi meitä on kaksi! :) Ja voi niitä kertoja, kun varsinaiset musikaalitreenit opiskelijoiden kanssa ovat jo päättyneet ja nää mammat jää vielä hoitamaan sitä ja tätä…

IMG_0210

Mutta nyt ollaan jo loppusuoralla! Ja ihanaa on!  Aivan mahtavaa, vihdoin voidaan treenata puvustus päällä äänentoiston ja langattomien mikkien kanssa! Kiitos Pohjolan Jaakko ja studiotekniikan opiskelijamme. Ja se tunne, kun Pohjiksen juhlasalin katto on täyttynyt valotekniikasta, aijaiii…nyt päästään kunnolla hommiin!! Ihanaa suunnitella eri valotilanteita ja testailla kohtausten taustalle erilaisia kuvia ja animaatioita. Ja tähän vielä parin päivän päästä lopulliset maskit ja kampaukset, jee! Tämä on musiikkiteatteria tämä!

IMG_0201

Ja te ihanaiset pikkumussukat siellä lavalla, kun te jaksatte ja jaksatte ja se kehityksen määrä… nyt se alkaa näkyä! Uskaltaa ja antaa palaa, niin sen täytyy mennä! 

Julkaistu kohteessa Mobiiliin_tiedot, Sivut, Uusimmat
3 267 comments on “Löpötin ohjaajien ajatuksia