Väsymys painaa, mutta vielä jaksaa

20141129_144106[1]

Musikaalireenikerta on päättynyt mutta hommat eivät jää siihen. Vielä on pitkä matka edessä…. matka kellariin/musaluokkaan ja sitten kotiin. Väsymyksen painaessa haluaa päästä vain kotiin, mutta ennen sitä pitää jokaisen roudata soittimet takaisin paikoilleen. Kolmen ja puolen tunnin jälkeen pitäisi löytää vielä puhtia jaksaa kantaa 15 kilon vahvistin kellariin tai kasallinen perkussiosoittimia musaluokkaan. Tämän jälkeen täytyy ahtautua täyteen bussiin haitarin kanssa tai ajaa kotiin pyörällä basso selässä roikkuen. Kotona voi huokaista helpotuksesta ja lösähtää sängylle väsyneenä ja ajatella; Viikon päästä uudestaan… Mutta kaiken hyvän eteen pitää vähän kärsiäkkin, eikö niin? Sitä hyvää sitten odottaessa.. #väsymys #Löpöti #esityksetlähestyy #eiköhäntäätästä

Mari Lantto & Ilkka Pokkinen (Kuningas)

Julkaistu kohteessa Uusimmat
3 480 comments on “Väsymys painaa, mutta vielä jaksaa