Kettujen ajatuksia

IMG_0288_ketut

Koreografioita suunnitellaan kovaa kyytiä ja musikaali vaikuttaa viikko viikolta yhä todellisemmalta. Meitä kettuja on siis kolme kappaletta musikaalissa. Yksi meistä on kuitenkin nyt sairastamassa kotosalla, joten toivotellaan pikaista paranemista :)

Tällä hetkellä teenien päälle pitäisi vielä ehtiä omalla ajalla koreografioita suunnitella, harjoitella ja itse koulunkäyntiinkin pitäisi jaksaa panostaa. Musikaali vaatii aikaa ja työtä, mutta kuitenkin on aina kiva päästä lavalle soittamaan, laulamaan ja tanssimaan. On palkitsevaa huomata, kun työ tuottaa tulosta ja musikaali alkaa elämään. On huima ero vuoden takaisiin harjoituksiin. Välillä kohtauksemme on junnannut paikallaankin, mutta nyt alkaa pikkuhiljaa näkyä valoa tunnelin päässä. Roolivaatteet tuovat harjoituksiin ihan erilaisen fiiliksen verrattuna omiin vaatteisiin. Nyt vain jännityksellä odotellaan millaiset kampaukset ja maskeeraukset meille kehitellään ;)

-Kati (kuvassa oikealla) & Anna (vasemmalla) / KETUT

Julkaistu kohteessa Uusimmat
3 432 comments on “Kettujen ajatuksia